Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

20 MAR 2013 21:41
Hej Baseboll och Softbollvänner!
Tiden går fort och vi är redan inne i mars, och det känns som våren dröjer lite, nu snöar det igen, men snart ska väl vintern ge sig får vi hoppas.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2013 12:28

Träningen och planeringen inför årets säsong är sedan länge i full gång och jag är övertygad om att det kan bli ytterligare ett bra år såväl på planen som utanför. Styrelsen och alla ledare och coacher har en inplanerad arbetshelg om ca en vecka . Där ska vi göra en planering för säsongen och vi ska diskutera den så viktiga frågan om doping. Detta blir på allvar startskottet för säsong 2013. Det känns härligt att det snart är dags och jag tror det är fler än jag som längtar och ser fram emot det.

 

Jag vill passa på och tacka de som deltog på årsmötet som vi hade den 20 februari. Denna gång var det väldigt få medlemmar som var respresenterade tyvärr. Kanske tillfälligheter men ingen bra tendens om vi vill öka demokratin i föreningen. Det är trots allt på årsmötet vi beslutar vilken inriktning verksamheten ska ha framåt.  Jag tycker ändå att det känns bra att läsa vår verksamhetsberättelse och konstaterar hur mycket bra verksamhet vi har i föreningen. Det finns så mycket kreativitet och goda idéer som gör att föreningen och verksamheten utvecklas hela tiden. Jag vill att ni allihop ska känna att ni är en del av detta och att just du och ditt engagemang har betydelse. Styrelsen har precis haft sitt första möte och vi har gjort en arbetsfördelning som snart läggs ut på hemsidan så du vet vem du kan vända dig till när du behöver.

 

Även i år ska vi fortsätta med vårt vinnande koncept och ha hjälp av utländska coacher/spelare i föreningen. Vi är säkert alla överens om att detta har varit till stor hjälp i arbetet med att utveckla föreningens ungdomsverksamhet och att sprida kunskap om baseboll i skolorna. Klubben har en liten lägenhet där en person kan bo men vi behöver ytterligare ett boende under perioden 15/4 - 30/9.  Finns det någon som kan tänka sig att vara värd för en av våra gästande coacher så vore det toppen. Viss ersättning utgår från klubben. Ett annat alternativ är om vi kan hyra en lägenhet i andra hand eller liknande. Har du möjlighet att vara värd eller har andra tips så är du välkommen att höra av dig till någon i styrelsen.  Det är väldigt viktigt att vi hittar en lösning snarast.

 

Du ska via dina coacher och lagledare ha fått ett mail med ett informationsblad gällande säsongen 2013.  Om du inte fått detta fråga någon av dina coacher eller titta på hemsidan, där det också ligger. För att hålla dig uppdaterad på vad som händer i föreningen så gå regelbundet in på vår hemsida där aktuella händelser och evenemang uppdateras. Där kommer vi även att återkomma med vad vi behöver hjälpas åt med framöver. Som vanligt kommer vi att behöva funktionärer i form av domare, kioskpersonal osv. På hemsidan kommer även årets spelscheman mm att finnas.

 

Jag ser fram emot att vi snart ses vid baseboll- och softbollplan igen

Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info