Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

13 MAR 2012 11:59
Hej Baseboll och Softbollvänner!

Tiden går fort och vi är redan inne i mars, och det känns som våren är på gång på allvar, även om det är kallt om nätterna fortfarande.
  • Skapad: 13 MAR 2012 11:59

Träningen och planeringen inför årets säsong är sedan länge i full gång och jag är övertygad om att det kan bli ytterligare ett bra år såväl på planen som utanför. Det känns härligt att det snart är dags och jag tror det är fler än jag som längtar.

Jag vill passa på och tacka för deltagandet på ett rekordsnabbt årsmöte som vi hade den 22 februari. Det känns bra att läsa vår verksamhetsberättelse och konstaterar hur mycket bra verksamhet vi har i föreningen. Det finns så mycket kreativitet och goda idéer som gör att föreningen och verksamheten utvecklas hela tiden. Jag vill att ni allihop ska känna att ni är en del av detta och att just du och ditt engagemang har betydelse. Styrelsen har precis haft sitt första möte och vi har gjort en arbetsfördelning som snart läggs ut på hemsidan så du vet vem du kan vända dig till när du behöver.

 

Även i år ska vi fortsätta med vårt vinnande koncept och ha hjälp av två utländska coacher/spelare i föreningen. Vi är säkert alla överens om att detta har varit till stor hjälp i arbetet med att utveckla föreningens ungdomsverksamhet och att sprida kunskap om baseboll i skolorna. Klubben har en liten lägenhet där en person kan bo men vi behöver ytterligare ett boende under perioden 15/4 - 30/9.  Finns det någon som kan tänka sig att vara värd för en av våra gästande coacher så vore det toppen. Viss ersättning utgår från klubben. Ett annat alternativ är om vi kan hyra en lägenhet i andra hand eller liknande. Har du möjlighet att vara värd eller har andra tips så är du välkommen att höra av dig till någon i styrelsen.  Det är väldigt viktigt att vi hittar en lösning snarast.

 

Den 14 april är det fixardag på baseboll- och softbollplanen. Då ska vi som vanligt hjälpas åt med att göra ordning planen och att städa klubbhus och containrar inför säsongen.  Hoppas att du har möjlighet att vara med under dagen vi samlas kl 10.00 och klubben bjuder alla som är med och jobbar på något att äta.

 

Du ska via dina coacher och lagledare ha fått ett mail med ett informationsblad gällande säsongen 2012.  Om du inte fått detta fråga någon av dina coacher eller titta på hemsidan, där det också ligger. För att hålla dig uppdaterad på vad som händer i föreningen så gå regelbundet in på vår hemsida där aktuella händelser och evenemang uppdateras. Där kommer vi även att återkomma med vad vi behöver hjälpas åt med framöver. Som vanligt kommer vi att behöva funktionärer i form av domare, kioskpersonal osv. På hemsidan kommer även årets spelscheman mm att finnas.

 

Jag ser fram emot att vi snart ses vid baseboll- och softbollplan igen

Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info