Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

17 AUG 2012 16:02
Hej alla baseboll- och softboll vänner!
Så här några dagar efter Näcken Cup och SM semifinalen för seniorer, då några kanske fortfarande slickar såren efter udda poängs förluster så finns det ändå mycket positivt att lyfta fram och vi har ju fortfarande en hel del av säsongen kvar.
  • Skapad: 17 AUG 2012 16:02

Under september kommer t.ex. både Ungdoms SM och Junior SM att spelas, och det ser vi fram emot.

Det finns ett enormt engagemang i Stockholm baseboll. Det är lätt att konstatera vilka otroligt duktiga spelare (i alla åldrar från seniorer till våra ungdomar), ledare, funktionärer, föräldrar vi har i vår förening. Alla är oerhört hjälpsamma, engagerade och värnar om Stockholm baseboll som förening.
I helgen har vi sett exempel på detta engagemang på flera sätt.  Seniorer med hinkar, spadar och krattor efter regnet som kom i söndags, allt för att få en spelklar plan till den tredje och avgörande SM semifinalen.
Juniorer och kadetter som omväxlande spelar och agerar domare. Ledare som coachar och däremellan är speaker, protokollförare och sköter planen.
Organisationskommittén för Näcken Cup, alla föräldrar och övriga som var med och hjälpte till på och runt planen med allt som krävdes för att genomföra både Cupen och semifinalerna. Fantastiskt! Stort tack till er alla. Ni är grymma!

Till alla seniorerna vill jag säga tack för en bra säsong och många spännande matcher. Jag förstår att det just nu känns tomt, det är första gången på fem år ni inte spelar SM final. Sett med mina och Stockholm basebolls ögon är ni förstås alltid bäst, oavsett resultat. Vill också passa på att önska de spelare som åker till Holland om ett par veckor, för att spela EM, Lycka Till!

Till alla ungdomar vill jag säga att ni är bäst. Ni är duktiga, trevliga och hjälpsamma . Det är väldigt kul att träffa er, se er spela och utvecklas år efter år. Fortfarande återstår flera matcher och naturligtvis Ungdoms SM, som går av stapeln i Sundbyberg och Junior SM slutspel som kommer att spelas på Skarpnäck. Så håll utkik på hemsidan efter speltider mm. Jag önskar alla spelare och ledare lycka till med det som återstår av säsongen.

Till slut vill jag bara säga att det är härligt att vara Stockholmsfan, jag är väldigt stolt över spelare, ledare, föräldrar och den verksamhet vi har.

Yvonne Claesson

Skribent: Ordförande

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info