Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

11 MAR 2011 11:15
Hej Baseboll och Softbollvänner!

Tiden går fort och vi är redan inne i mars. Det är fortfarande full vinter men vi får hoppas att våren snart infinner sig på riktigt för det dröjer inte länge innan vi är inne i en ny säsong.
  • Skapad: 11 MAR 2011 11:15

Träningen och planeringen inför årets säsong är sedan länge i full gång och jag är övertygad om att det kan bli ytterligare ett bra år såväl på planen som utanför. Det känns härligt att det snart är dags och jag tror det är fler än jag som längtar efter det.

Jag vill också passa på och tacka för ett bra årsmöte som vi hade den 19 februari. Jag känner stolthet när jag läser vår verksamhetsberättelse och konstaterar hur mycket bra verksamhet vi har i Stockholm Baseboll och Softboll Klubb. Det finns så mycket goda idéer och kreativitet som gör att föreningen och verksamheten utvecklas hela tiden. Jag vill att ni allesammans ska känna att ni är en del av detta och att just du och ditt engagemang har betydelse.

Inom kort kommer du att få hem mer information om säsongen 2011, vilka vi i styrelsen är och vilka ansvarsområden vi har samt aktuella avgifter för 2011. Håll utkik efter detta. För att ytterligare hålla dig uppdaterad på vad som händer i föreningen så gå regelbundet in på vår hemsida där aktuella händelser och evenemang uppdateras. Där kommer vi även att återkomma med vad vi behöver hjälpas åt med framöver. Som vanligt kommer vi att behöva funktionärer i form av domare, kioskpersonal osv. På hemsidan kommer även en årsplanering att läggas ut så snart den är färdig. Där kan du se när hemmamatcher spelas samt en massa andra evenemang under säsongen som turneringar och liknande. Den 16 april har vi städdag på planen och i klubbhuset så boka den dagen redan nu.

Jag ser fram emot att vi snart ses vid baseboll- och softbollplan igen

Ordförande med SM-GuldYvonne

 

Läs de tidigare Ordförande har Ordet här

Skribent: Ordförande

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info