Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter i Free Agent vimlet i MLB

16 DEC 2010 14:48
Några stora nyheter har på sistone hänt i free agent vimlet i MLB borta på andra sidan pölen i USA.
  • Skapad: 16 DEC 2010 14:48

New York Yankees har förnyat sina kontrakt med både Derek Jeter och Mariano Rivera så två av deras största ikoner kommer nu fortsätta spela i de enda uniformerna man kan tänka sig att se dem i.

Yankees har även gjort klart med catchern Russel Martin som tidigare spelade i Los Angeles Dodgers, då man förväntas göra Jorge Posada till en full tids DH (Designated Hitter) på grund av sin ålder så blir Russel Martin ett bra tillskott till Yankees.

 

Philadelphia Phillies har nog gjort den bästa affären igenom att lyckas skriva på med pitchern Cliff Lee som under 2009 spelade med dem och vann de två matcherna dem vann i World Series det året mot New York Yankees. Många trodde att han antingen skulle gå till Yankees eller stanna i Texas Rangers men det var alltså Phillies som lockade bäst.Cliff Lee tillbaka i Phillies

 I och med den här affären så ses nu Philadelphia som absoluta favoriter till att vinna World Series då de har en pitching stab som man måste betrakta som den absolut bästa och som består av två av de just nu bästa pitcherna i MLB i Roy ”Doc” Halladay och Cliff Lee, samt att de har två mycket bra pitchers bakom dem i Roy Oswalt och Cole Hamels.

Samtidigt så tappar dock Phillies en av deras största kuggar i deras starka offensiva lag i och med att Jason Werth har skrivit på för Washington Nationals efter att även han blivit en free agent.

Då New York Yankees missade chansen att få Cliff Lee att skriva på ett kontrakt så vänder de sin uppmärksamhet till andra pitchers som de haft som reservplaner. Många av experterna tror att Zach Greinke från Kansas City Royals är ett eventuellt mål för Yankees att försöka lägga till i sitt redan stjärn späckade lag.

Även Boston Red Sox kommer bli ett lag att räkna med då de har gjort klart med två nya bra offensiva och defensiva spelare i Carl Crawford från Tampa Bay Rays som är en av dom snabbaste spelarna i MLB och Adrian Gonzalez från San Diego Padres som är en av dom mest beryktade slagmännen i MLB.

De största affärerna är nu klara men ändå så finns det en hel del spelare kvar som står utan kontrakt.

Skribent: Jakob Claesson

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info