Hoppa till sidans innehåll

Grattis till 25-åringen!

20 MAJ 2015 20:45
Nu kan du hålla dig uppdaterad kring vad som händer i föreningen genom vårt Nyhetsbrev, där första brevet just skickats.
  • Skapad: 20 MAJ 2015 20:45

I år fyller Stockholm BSK 25 år och det ska vi fira.

1990 förenades de tidigare rivalerna Bagarmossen och Skarpnäck i förening Stockholm BSK. Två klubbar som båda hade runt 30 år i bagaget. Efter sammanslagningen har en helt del hänt både i samhället och i föreningen. Men fortfarande är det lika många baser som ska springas och det fortfarande lika roligt att få en riktigt bra bollträff. 
Att det nu har gått hela 25 års ska firas ordentligt den 7 juni. En dag vi fyller med massor av kul på och kring våra planer i Skarpnäck. 
 
Alla tider för för 2015

Brev2Säsongen har startat och är i full rullning. För att ingen ska missa en hemmamatch finns nu alla tider för både träningar och lagens matcher upplagda på hemsidan.

Du hittar hela listan med träningstider för alla lag här. 
 


Homerun derby

Brev3Visa dina muskler, gläns med din slagteknik och slå dina kompisar (eller farsan och morsan) och sponsra samtidigt din förening.
Årets homerun derby kommer vi köra som en del av vårt stora 25-års jubileum söndagen den 7 juni.

Klockan 12.00 ligger ett slagträ och en boll och väntar på dig vid hemplattan. I årets Homerun Derby kommer alla som ska slå att delas in i lag. I ett lag kan det ingå spelare från olika lag. 
Mer om homerun derby och hur det fungerar hittar du här.
 
Loppis
Under vår ”födelsedag” 7 juni händer en hel del. Bland annat blir det loppis vid sidan av planen. Vi hoppas nu att alla klubbens medlemmar öppnar dörrarna till sina garderober, förråd, garage och källare och plockar ut allt det där som nästan aldrig används eller som för länge växts ur. Ta sedan med det nästa gång du kommer ned till planen. I klubbhuset och i den nya ”slagtunnelhallen” kommer det finnas platser att ställa alla loppisprylar. Pengarna från loppisen kommer gå direkt till vårt kommande inköp av en ny batting cage. 

 
Var är Trevor?
Sedan Trevor Rooper kom till oss har han varit en otrolig tillgång för klubben. Han kommer vara med oss även i fortsättningen men tyvärr har han blivit tvungen att åka en vända tillbaka till USA och ordna med några pappersformaliteter. Det här kommer att ta någon månad med vi förväntar oss att allt är klart och Trevor tillbaka i de grön/vita kläderna i augusti.
 
Dylan Driscoll har anslutit till Stockholm från USA.
Dylan är 23 år gammal och har tidigare gått på Amherst College som ligger i Massachusetts.
Han är här för att både spela med seniorlaget och även hjälpa till med våra fantastiska ungdomar.
Förutom att vara en duktig pitcher så kan Dylan även spela på infield och även en del outfield samt slå så han kommer vara en viktig kugge i Stockholms seniorlag som ska försöka försvara SM guldet för andra året irad.
Vi hälsar honom välkommen till Stockholm och hoppas att han får en bra sommar!
 
Hjäp!
Vi kommer behöva en hel del hjälp till vårt 25-årsfirande. Det kommer bli en hel del aktiviteter som prova-på, kasttävlingar, homerun derby, slowpitch, loppis, m.m. För att få det här så bra som vi nog alla vill kommer vi så klart behöva hjälpas åt. Om du känner att du behövs och att du vill hjälpa till så tveka inte att höra av dig. Kanske är det något särskilt som du vill göra eller så vill du bara stå till allmänt förfogande.

Skicka ett meddelande om hur du kan hjälpa till This is a mailto link.
 
Alla pengar som kommer in under 25-årsfirandet på loppis, homer derby, m.m. kommer att gå till inköpet av en ny "turtle batting cage". Något som är efterlängtad och önskad av de flesta. Den vi har nu är tung, klumpig och alldeles för liten. Dessutom är det inte heller speciellt vacker...

 

Anmäl dig här för att prenumerera på NyhetsbrevetSkribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info