Hoppa till sidans innehåll

Lyckat arrangemang på MY Stockholmsmässan i Älvsjö!

12 JAN 2014 18:40
Den 3-6 januari deltog vi tillsammans med Alby IF, Botkyrka BIF, Sundbyberg BSC och Söder SBK i det gemensamma eventet MY på Stockholmsmässan i Älvsjö.
  • Skapad: 12 JAN 2014 18:40

Ett lyckat arrangemang och mycket uppskattat av besökarna. Runt 800 barn och ungdomar kom till oss för att prova på.

Det var roliga dagar med en jämn ström av besökare, och full fart både inne i slagburen och ute på plan där det spelades wiffleball. Lördagen var lite extra. Då hade vi nämligen tillgång till en radarpistol, där de som ville kunde vara med och tävla om vem som kastade hårdast. Priset var en baseboll som signerades på plats av våra landslagsspelare Björn och Peter Johannesen. Jättekul initiativ! Dessutom hade vi i år fått tillgång till en större yta, vilket gjorde att vi även kunde arrangera lite enklare spel.

 

a

 

Det var verkligen roligt, det är ju så här vi alltid skulle vilja presentera sporten. Slagtunnel + en stor fri yta bredvid för nybörjarspel. Det är definitivt något att spinna vidare på. Nu har vi provat och vet att det fungerar. 


STORT TACK till alla som var med och hjälpte till. Vi är oerhört glada och stolta över att så många i klubben var med och gjorde detta möjligt. Det är tack vare era insatser som det blev så lyckat!

 

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info