Hoppa till sidans innehåll

Lyckad ledarträff

07 OKT 2013 09:43
Igår, söndag, träffades styrelsen och ledare i klubben, totalt 21 personer, för att utvärdera säsongen som gått och blicka framåt. En mycket inspirerande och givande dag.
  • Skapad: 07 OKT 2013 09:43

Mötet fick en sen start, då vaktmästaren i Folkets Hus inte behagade att vakna en söndagsmorgon...men efter det flöt dagen på i högt tempo.

Dagen inleddes med att SISU-Idrottsutbildarnas skattningsverktyg för föreningar presenterades.
I skattningsverktyget gör man en skattning av föreningens barn- och ungdomsverksamhet idag inom följande områden:

  • Föreningens styrdokument (verksamhetsidé/vision/värdegrund)
  • Fysisk miljö (bl.a. träningsmöjligheter/utrustning/säkerhet)
  • Social miljö (bl.a. kamratskap/glädje/trygghet/respekt)
  • Tränare/ledare (bl.a. rekrytering/kompetens/socialt ansvar)
  • Aktiva/utövare (bl.a. rekrytering/kostnader/skador/urval)
  • Idrottsträningen (hur bedrivs träningen/allsidighet/lekfullhet)

Styrelsens mål är att så många som möjligt ska genomföra skattningen utifrån sina uppfattningar och roll (aktiva, tränare och ledare, föräldrar) för att vi ska få en helhetsbild av föreningen och vad vi behöver jobba vidare med för att utvecklas till en ännu bättre förening.

ledarmöte2

En länk som går till skattningsverktyget kommer att skickas ut till alla spelare, ledare och föräldrar under veckan. Känner du att du vill vara med och utveckla föreningen genom att göra skattningen men inte fått någon länk när helgen kommer. Kontakta då Thomas (This is a mailto link styrelsen så skickar han en länk till dig.

Efter det fortsatte dagen med grupparbete i form av utvärdering av säsongen som varit, uppföljning av förra årets ledarträff, har vi gjort det vi sa att vi skulle göra?
Även hur framtiden ser ut, baserat på dagens verklighet, diskuterades. 

Efter lunch redovisades grupparbetena, där alla grupper i stort kommit fram till samma saker och här följer en del av dessa.

  • Det var värdefullt att ha Trevor som renodlad coach under säsongen och Alex hjälpte til bra han också. Återigen lyckades vi få två bra och trevliga amerikanska spelare som hjälpt till att utveckla spelare och föreningen under året.
  • Vi står inför ett I-landsproblem där vi kommer att få svårt att ge alla speltid, då föreningen växer. Här behöver vi sätta press på förbundet att hjälpa oss att möjliggöra speltid för alla inom föreningen med de olika ambitionsnivåer som spelarna har.
  • Säsongen 2013 var ett fantastiskt år, sett till resultatet på plan. Klubben har vunnit allt som går att vinna, i alla ålderskategorier.

ledarmöte3

Seniorlaget har via sin vinst av SM-Guld kvalificerat sig för spel i Europacupen 2014 och där beslutade mötet att vi ska ansöka om att arrangera Europacupen 2014 på Skarpnäck, för att möjligöra att vi kan spela med bästa lag.
Mer information om Europacupen kommer och vad det innebär arbetsmässigt.

Skribent: Stockholm BSK

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info