Hoppa till sidans innehåll

Lugnt Årsmöte

21 FEB 2011 11:22
Helgens årsmöte gick fort och ett 20-tal medlemmar valde att vara med och påverka föreningens verksamhet.
  • Skapad: 21 FEB 2011 11:22

Christer Ek valdes till mötesordförande och lotsade tillsammans med klubbens ordförande Yvonne, de närvarande genom mötet.

Inga motioner fanns till mötet, men styrelsen hade en proposition i frågan gällande byggandet av en slagtunnel vid plan, där mötet beslutade att arbetsgruppen får i uppdrag att jobba vidare med projektet.

Styrelsen fick två nya ledamöter, då Andy avböjt omval och Jalle valt att kliva av styrelseuppdraget.
Anne-lee Lindgren valdes in i ett fyllnadsval efter Jalle på ett år och Joakim Claesson valdes in för två år i styrelsen. Yvonne omvaldes till ordförande samtidigt som Anna och Thomas fick förnyat förtroende.

 

Styrelsen

Styrelsen vald av 2011 års årsmöte, från vänster till höger, Thomas Claesson, Yvonne Claesson, Rikard Wingemo, Anne-Lee Lindgren, Joakim Claesson, Anna Holmberg och Torbjörn Elensky

Medlemsavgifter

Medlemsavgifterna för 2012 beslutades till oförändrade mot 2011, vilket innebär att medlemsavgiften även nästa år är 100 kronor per person och max 300 kronor för en familj skriven på samma adress.

Basebollskola och Slagtunnel

Efter det att själva årsmötet var avslutat informerades det om att en "Basebollskola" för barn i åldrarna 6-8 år planeras. Magnus Pilegård har visat intresse att vara ledare för gruppen, tillsammans med lite hjälptränare.

Arbetsgruppen som jobbar med projektet att få till en slagtunnel nere vid plan berättade hur långt de kommit med arbetet och vi hoppas att vi får orsak till att återkomma i ärendet närmre säsongen.

Hemsidan

En nyskapad arbetsgrupp träffades även efter årsmötet, för att diskutera hemsidan och upplägget av den. Deras arbete kommer att märkas här på hemsidan under våren, då en ny struktur diskuterades.

Arbetsgruppen består av Nettan Carlstedt, Jonas Holmberg, Joakim Claesson, Anders Lindh, Jakob Claesson och Thomas Claesson. Anders hade tyvärr inte möjlighet att närvara vid första mötet.

Skribent: Thomas Claesson

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info