Hoppa till sidans innehåll

Höstlovskul!

08 NOV 2011 14:50
Vecka 44 var det höstlov i Stockholm och det organiserades återigen Höstlovskul i Liljeholmshallarna av Idrottsförvaltningen och olika nätverk inom Idrottslyftet i Stockholm.

Baseboll och Softboll var representerat av Stockholm och Söder.
  • Uppdaterad: 05 AUG 2012 17:44

Höstlovskul är ett koncept som Stockholm för första gången var med på förra året.

Under två dagar så arrangerades det i liljeholmshallarna i Stockholm där barn från skolor, fritidshem och särskolor är inbjudna och får en chans att komma och prova på olika sporter och bara ha roligt.

 

bild

 

Lite drygt 1200 barn besökte årets upplaga av Höstlovskul och alla verkade ha roligt. Vi på baseboll och softboll delen uppskattade att vi hade runt 650-700 barn som besökte oss och provade på baseboll och softboll.

 

"Det vi uppskattade mest med dom här två dagarna var att få jobba med de barn som har funktionshinder, men trots dessa funktionshinder så klarar de av precis allt som alla andra barn klarar. Dom kan kasta, fånga och även slå bollarna och dom har roligt när dom gör det och på något sätt så gör dom allt värt det när man ser hur glada dom blir"

 

bild1

 

Representanter från både Söder och Stockholm jobbade hårt och var väldigt duktiga på att instruera barnen hur man skulle göra och hade roligt när dom gjorde det.

Söder var representerade av Matilda Johansson, Olivia Gustavsson och Mimmi Källander, samtidigt som Stockholm representerades av Oscar Holmberg, Kevin Sterner, Johan Lindgren, Arvid Carlstedt, Daniel Yergler och Jakob Claesson.

 

Stockholm hoppas nu på detta då ska ge ringar på vattnet och att vi får ytterligare fler spelare till våran klubb samt till de andra klubbarna i stockholmsområdet och att vi även får en inbjudan nästa år så vi kan göra det igen!

 

Andra sporter som var representerade var: Basket, Handboll, Judo, Capoeira, Rugby, Squash, Boxning, Kickboxning, Rullstols Basket, Rullstols Handboll, Dans, Orientering, Bordtennis, Fäktning, Lacrosse, Badminton och Kampsport.

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info