Hoppa till sidans innehåll

Hemmaseger i Näcken CUP

13 AUG 2010 11:30
För sjunde gången genomfördes i helgen ungdomsturneringen Näcken Cup. Rekordstort deltagande och antal matcher med 17 lag denna gång.
  • Skapad: 13 AUG 2010 11:30

Förutom ett minimalt regnstänk på söndagseftermiddagen var det också en rekordvarm turnering där till slut Stockholm stod som segrare i båda klasserna.

I B-ungdom bärgades segern efter fem rafflande innings mot Leksand där motståndarna närmade sig otäckt i slutet men där Stockholm Grön kunde hålla undan till en 7-6 seger.
Tyvärr blev det palaver med Leksand efter matchen som grumlade segerglädjen, men vi grattar våra duktiga killar och tjejer och Snigeln/Andreas till en välförtjänt seger.

I kadettklassen som för första gången spelades med "riktiga" regler vann Robban och hans talangfulla lag komfortabelt med 18-4 över Stoeryd.
Elvis Hammarstedt pitchade förtjänstfullt till segern och Michael Lindberg som utsågs till finalens MVP, ledde offensiven med att gå 5 för 5 och fem insprungna poäng.
Men alla spelare bidrog offensivt och defensivt och laget var obesegrat i turneringen.
Det är första gången som Stockholm vinner sin egen turnering i någon klass och då slog vi till och gjorde det i båda.

Ett stort tack till alla arrangörer, ledare, föräldrar och spelare som hjälpt till under helgen, det är tack vare bemanningen vi klarar av att hålla bra klass på arrangemanget.

Skribent: Näcken CUP

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info