Hoppa till sidans innehåll

Free Agents

03 DEC 2010 16:53
Medans det är vinter här i Sverige så pågår det för fulla muggar free agent handel i MLB i USA, dvs. alla de spelarna utan kontrakt väntar på anbud från diverse klubbar för att hitta ett nytt hem och lag att spela för.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2011 21:25

Det är över 150st spelare som i år står utan kontrakt och däribland finns det en del stora namn som förväntas få stora och dyra kontrakt. Bland annat så är en utav New York Yankees största spelare utan kontrakt det är Derek Jeter som har varit en stor ikon för New York Yankees under sin karriär och deras uniform är den enda han burit. Andra intressanta free agents är Carl Crawford från Tampa Bay som just nu ser ut att hamna i Anaheim Angels i kalifornien och även Jason Werth som har varit en stor kugge i Philadelphia Phillies lag under dem senaste åren står utan kontrakt. Även Cliff Lee som har varit en av de bästa pitchers i MLB dem senaste åren förväntas få ett nytt stort kontrakt och oddsen är att han antingen hamnar i Texas Rangers där han spelade den gångna säsongen eller i New York Yankees som har de stora pengarna.

Några stora spelare har redan skrivit på nya kontrakt och där ibland återfinns Mariano Rivera som skrivit på ett 2 års kontrakt med New York Yankees, och en av de mest fruktade slagmännen i major league, Adam Dunn har skrivit på för Chicago White Sox.

Vi fortsätter med spänning följa Free Agent vimlet i Major League.

Skribent: Jakob Claesson

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info