Hoppa till sidans innehåll

Delat pott i Göteborg

27 MAJ 2012 14:24
Det blev delad pott i Göteborg på lördagen för Stockholms seniorer. Resultaten skrevs till 4-3 och 3-4.
  • Uppdaterad: 05 AUG 2012 17:44

Första matchen startade Albin Sivard på kullen för Stockholm och trots en skakig start så avslutade han matchen med 13 raka brända och pitchade totalt 7 innings utan att släppa poäng med 0 hits, 5 walks och 10 strike outs.

Stockholm ledde med 3-1 in i den 8e inningen men där dök problem upp när Göteborg tog 2 poäng i den 8e för att sen lyckas springa in sin vinnande poäng i botten av den 10e inningen.

 

Hetast med slagträt i första matchen för Stockholm var Matt Nordsten som hade 4 hits på 5 försök och Pontus Byström som hade 3 hits på 5 försök. Michael Lindberg hade 2 hits på 4 försök och Elvis Hammarstedt hade 1 hit med 2 RBI på 5 försök.

 

Joakim Claesson startade på kullen i den andra matchen för Stockholm och gjorde det bra och pitchade 8 innings där han släppte 1 poäng, 5 hits, 0 walks och 12 strike outs. Noterbart är även att efter första inningen så var det ingen Göteborgs löpare så nådde andra bas.

Efter det så lyckades Matt Nordsten efter lite om och men stänga matchen när Stockholm fick sista brända på hemplattan och förhindra Göteborg från att kvittera.

 

Hetast vid plattan för Stockholm i andra matchen var Andrew Carlson som hade 2 hits på 5 försök, Magnus Pilegård som slog en dubbel på 5 försök och 2 stulna baser och Pontus Byström som hade 1 hit på 3 försök med 2 stulna baser och 1 walk.

 

Nästa match för Stockholm spelas den 2a juni då Stockholm gästar Leksand på Lugnets sportområde i Leksand.

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info