Hoppa till sidans innehåll

8 vinster i helgen

25 MAJ 2010 08:49
I helgen spelade samtliga lag, förutom Stockholm Vit (B-ungdom), resultatet blev 8 vinster på 10 matcher.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2011 21:25

Seniorerna tog emot serieledarna Karlskoga hemma. Efter två jämna matcher stod Stockholm som segrare i båda matcherna (6-5, 5-2) och ledeer nu Elitserien.

Jakob startade första matchen förtjänstfullt på kullen och slängde 6 innings och lämnade plan med ställningen 2-2. I åttonde inningen tog Karlskoga 3 poäng på en oturligt tappad lyra. Stockholm kunde dock kvittera direkt i botten av åttonde inningen med 6 hits i rad. I botten av 9:e startade Magnus med en dubbel, och blev sedan inslagen av Andrew Carlson för vinst med 6-5.
Noterbart är att Stockholm lyckades vända 3 stycken double plays.

I andra matchen tog Stockholm ledningen direkt med 2-0 i första inningen och släppte seda inte ledningen i matchen. Andrew Carlson startade på kullen för första gången för säsongen och gick 4 innings. Efter Andrew gick Mattias 3 innings innan Linus stängde 8:e inningen och slutligen Oscar den 9:e inningen. Hetast med slagträt i match 2 var Magnus, som var 3 på 4 med 2 dubblar.

 

Samtidigt som seniorerna tog emot Karlskoga på hemma plan, var juniorerna i Karlskoga och spelade mot Karlskoga i två matcher. Vinst i båda matcherna 16-4 och 17-2.

Stockholm Grön (B-ungdom) deltog i IntersportCupen på Arnöparken. Intersportspöket fanns på plats även detta år, och första turneringen för året blev en nyttig övning för laget, som tar nya tag helgen som kommer i Sundsvall. Resultaten från helgen var:

  • Sundbyberg - Stockholm Grön 8-0
  • Stockholm Grön - Storeryd Angels 0-7

Under söndagen spelade kadetterna den första upplagan av Intersport Cupen för Kadetter och Stockholms killarna tog storslam och vann hela turneringen.

  • Arnö IF - Stockholm 1-7
  • Stockholm - Rättvik 10-3
  • Stockholm - Karlskoga 8-2
  • Leksand - Stockholm 1-7 (Final)

En mycket lyckad helg för Stockholm och vi önskar både Stockholm Grön och Stockholm Vit samt kadetterna lycka till i Sundsvall och MosquitoesCup kommande helg.
Då tar seniorerna emot Eskilstuna på Skarpnäck under lördagen.

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info