Hoppa till sidans innehåll

4 vinster på 5 matcher

10 MAJ 2012 21:03
Säsongen har startat bra för Stockholm. Det startade med en solig Opening Day, där Idrottsborgarrådet Regina Kevius var nere och slängde första pitchen, och sedan stod Gefle för motståndet.
  • Skapad: 10 MAJ 2012 21:03

Regina startade Elitseriesäsongen 2012 med ett invigningstal och den traditionsenliga första pitchen inför ca 130 personer på läktarna.

Efter det tog Joakim Claesson över bollen och startade säsongen för Stockholm. Gefle var dock det starkare laget i första matchen och gick segrande ut striden med 5-4.
Hetast med slagträet var Magnus Pilegård, med 2 på 3 och 2 insprungna poäng. Hemvändaren Daniel Wood, som den senaste säsongen har spelat i Norge, var laddad och gjorde många bra spel och slog in 2 av poängen.

Match 2 för dagen startade Stockholm bäst, och tog ledningen med 10-0, innan Gelfe i 6:e inningen tog hela 7 poäng för att göra match av det hela igen. Stockholm lyckades dock hålla undan och slutresultatet skrevs till 10-8.

Lördagen den 5:e maj var det dax för nästa matchserie, denna gång mot Karlskoga. Stockholm klev segrande ur båda de matcherna, 8-2 och 10-0.

Karlskoga tog dock ledningen med 2-0 i första matchen innan Stockholm i 5:e inningen kunde kvittera till 2-2 för att i 6:e inningen rycka ifrån till 6-2.
Matt Nordsten fick här sin andra winst för säsongen, och har 0.00 i ERA

I match två för dagen tog Stockholm ledningen direkt och släpte aldrig in Karlskoga i poängkolumnen. Joakim Claesson pitchade 6 av matchens 7 innings, och släppte endast 3 hits och 8 strike outs.

Nu i veckan har Akademin, uppe från Leksand, stått för motståndet i en kvällsmatch.

Efter en seg start från Stockholm, drog man ifrån till 9-0 innan Akademin lyckades ta sin första poäng i 7:e inningen. Slutresultatet skrevs till 12-3.
Albin Sivard tog sin 3:e start för säsongen och pitchade 3 innings, innan Joakim Claesson tog över på kullen. Hetast med slagträet var återigen Daniel Wood, som var 4 för 4 med en dubbel.

 

Helgen är spelledig, innan Akademin kommer på besök igen på måndag, 14 maj, för match två.
Välkomna ner till Skarpnäck till klockan 19.00, då domaren ropar "Play ball"

 

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info