Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBSF


Efter att ha fått ställa in alla planerade aktiviteter under Coronans utbrott så kunde Izzy Nukunuku, förbundskapten för herrsoftboll äntligen kalla till landslagssamling i Alby i helgen.
 
Efter en hel del omplanering i virusets spår samlas landslaget i herrsoftboll för ett träningsläger i Alby nu till helgen 27-28/6.
 

Softboll Div2

(2020-06-25 12:21)
SU har tillsammans med klubbarna haft ett möte och diskuterade hur vi ska utforma Div2 under sommarens säsong.
 
Med en nyvald styrelse så hoppas mellersta distriktet på ny vind i seglen.
 
I helgen gjordes säsongsdebut för våra serier när Juniorserien baseboll startade, och det innebar även premiär för vår nya digitala scoring i MyBallclub.
 

Utbildningar

(2020-06-15 10:53)
Förbundsstyrelsen har med anledning av de ändrade reserestriktionerna beslutat att sanktionera fysiska utbildningar från och med nu.
 
Försäsongen 2020 blev inte riktigt som tänkt, men nu är det snart dags för seriespel och vi vill påminna om att licensiera spelarna inför säsongstarten.
 

Seriestarten närmar sig.

(2020-06-09 14:02)
Med anledning av styrelsens beslut att starta våra nationella serier tidigast från 21 juni vill Tävlingskommittén informera om några saker.
 

8/6 Beslut om seriestart

(2020-06-08 23:19)
Förbundsstyrelsen har vid sitt styrelsemöte i kväll beslutat att den nationella tävlingsverksamheten kan starta upp tidigast 21 juni och då utan publik.
 
Vi har i dag nåtts av den tråkiga nyheten att en av våra profiler inom svensk och internationell baseboll och softboll lämnat oss. Ulf Steinvall avled i går natt i hemmet efter en tids sjukdom, han blev 60 år.
 
Förbundsstyrelserna för SAFF, SBSF och SLHF fick i uppdrag av respektive årsmöte i mars att under året förbereda och skapa förutsättningar för samgående mellan de tre förbunden.
 
14 juni ändrar Folkhälsomyndigheten sina rekommendationer så att tävlingar med max 50 personer tillåts i alla åldrar. SBSF inväntar ytterligare besked och förtydliganden innan beslut fattas om sommarens nationella tävlingar.
 
Förbundsstyrelsen har vid sitt styrelsemöte 2020-05-20 tagit följande beslut gällande förbundets verksamhet med anledning av Coronaviruset.
 

Projektstöd IF

(2020-05-08 16:15)
Projektstöd IF ersätter tidigare Idrottslyftet. Totalt inom de tre områden som SBSF kan fördela medel inom till våra föreningar finns det 130 000 kr.
 
Nu har RF öppnat ansökan om kompensationsstöd för föreningar, som är en del av regeringens krispaket till idrottsrörelsen. På rf.se finns samlat ett antal vanliga frågor om kompensationsstödet. Gå gärna in där och läs på innan ni ansöker.
 

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

Enspann-puff 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

IBAF - International BAseball Federation

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbaseboll.com

Se all info