Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBSF


Höstterminen 2020 startar NIU-verksamhet på Sundsvalls gymnasium. Det blir den tredje NIU-skolan med baseboll/softboll inriktning.
 
Nu i helgen 8-10 november håller EBCA (European Baseball Coaches Association) sin höstclinic i Budapest, och Tony Klarberg från Akademin i Leksand är en av föreläsarna.
 

Pony League 2020

(2019-11-05 23:23)
Det är nu klart att det blir en upprepning av förra årets succé med Pony League i Prag för ungdomslag för Baseboll & Softboll.
 
Anmälan till ISG-Clinicen för både baseboll och softboll på Bosön 10-12:e januari 2020 är nu öppen.
 
Då existerande kontrakt för förbundskaptener nu går ut och SBSF enligt policy alltid annonserar ut positioner i samband med att kontrakt förnyas, så har Du här chansen att söka och förhoppningsvis påverka, utvecklingen för Svensk Elit-Soft/Baseboll.
 
Styrelsen beslutade redan i januari 2019 att denna regel skall införas, men eftersom klubbar ofta kontaktar utländska spelare tidigt så skall den införas först till säsongen 2020 så att inte klubbar och enskilda spelare råkade illa ut under säsongen
 
Tidpunkt för inomhus-SM är tänkt att ske under januari-februari. Beskriv i er ansökan hur arrangemanget är tänkt att genomföras, vilken plan som är tänkt att användas, tider, kringaktiviteter, PR-satsning etc.
 
Lördag 7/12 går årets seriekonferens av stapeln. Vi kommer att ses i Enköping för att gå igenom säsongen som varit och se fram emot säsongen 2020.
 

Ordförande har ordet!

(2019-10-01 12:50)
Här kommer några mycket viktiga rader från vår ordförande Johnny Stormats om läget vi befinner oss i just nu.
 
Är du nyfiken på att läsa den utvecklingsplan för 2020-2021 och de projektansökningar vi skickat in till RF? Här kan du läsa mer om det övergripande projektet och även läsa dokumenten i sin helhet.
 
Från den 1 januari 2020 gäller att alla idrottsföreningar inom Riksidrottsförbundet ska kontrollera registerutdrag på personer som arbetar med barn och unga.
 
För tredje året arrangerar Venezuela Softball Club en softbollturnering i fastpitch för herrar på Albys softbollplan. Detta året arrangeras turneringen 28-29 september i samarrangemang med Alby Stars med fyra svenska lag och ett lag från Holland.
 
Torsdag 24/10 kl 19.00
 

Tre nya svenska mästare!

(2019-09-23 12:26)
I helgen har våra Junior-SM och Ungdom-SM i softboll och baseboll spelats. Bredden av vår verksamhet märks då det är sju föreningar som delat på nio medaljer.
 
Det var länge sedan vi såg ett så här spännande SM-slutspel i softboll. Finalserien avgjordes först i femte och sista matchen!
 

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

Enspann-puff 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

IBAF - International BAseball Federation

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +4686486718
E-post: info@stockholmbaseboll.com

Se all info