Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Baseboll Klubbshop tillsammans med Macron Sverige.


Macron och Stockholm Baseboll jobbar efter en tydlig mission att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Målet är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för oss medlemmar i Stockholm Baseboll att köpa kläder och utrustning. I samarbete har Macron och Stockholm arbetat fram en klubbshopp för hela föreningen.

En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Genom samarbetet är alla våra medlemmar, familjer och supportrar i Stockholm Baseboll berättigade till ett specialpris på utvalda produkter. Dessutom kommer alla inköp tillgodo för klubben genom en bonus. 

Beställ enligt nedan. Vi tar upp beställningar från medlemmar och skickar en gemensam beställning till Macron och sportsyield.se 2 gånger per månad.Maila in din beställning med varans namn, artikelnummer, färg, antal och storlek till This is a mailto link

Hittar du inte det du söker, gå in på sportsyield.se och hitta din önskade artikel där.

 

Prislista för Stockholm BSK

 

Macron_Sportsyield

Uppdaterad: 23 APR 2018 12:50
Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

Enspann-puff 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

IBAF - International BAseball Federation

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +4686486718
E-post: This is a mailto link

Se all info